Mašine i oprema

Razvoj, proizvodnja i montaža namjenskih proizvoda od metala, prilagodjenih za industrijsku upotrebu
Mašine i oprema
scroll

Skrolujte

Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Image

Industrijski proizvodi

Proizvodnja, montaža, testiranje mehaničkih i elektro komponenti

Izrada kompletnih industrijskih rješenja, proizvodnja metalnih kućišta, instalacija do najsitnijih komponenti i vrhunska završna obrada naše dugogodišnje iskustvo i posvećenost osiguravaju sigurnost našim partnerima, dok nam njihovo zadovoljstvo svakodnevno predstavlja izvor inspiracije.

Image

Industrijske komponente

Dizajn, razvoj, proizvodnja mehaničkih sklopova i dijelova

Povjerite nam izradu vaših kućišta, nosača, konstrukcija, poklopaca i drugih elemenata. Naša posvećenost detaljima, ponovljivost i visok kvalitet čine nas pouzdanim partnerom u razvoju i proizvodnji širokog spektra dijelova i komponenti od lima i čeličnih profila, prilagođenih kako malim, tako i velikim serijama proizvodnje.

Image

Namjenska rješenja

Proizvodnja po ideji i specifikaciji kupca

Izrađujemo prema vašim nacrtima i specifikacijama, sa individualnim pristupom za svaki projekat. Naši timovi su spremni pružiti stručnu i tehničku podršku, podržavajući vaša namjenska i unikatna rješenja. Osnaženi znanjem, certifikatima i standardima, radimo u moderno opremljenoj i univerzalnoj proizvodnji, s fleksibilnim pristupom i stalnom spremnošću za napredovanje i učenje.

Image

Specijalizovana rješenja

Posvećenost svim specifičnostima vaše industrije

Vaša industrija je specifična po svojim zahtjevima, a mi smo tu da vam pružimo specijalizovana rješenja. Elektroenergetika, procesna industrija, industrija reciklaže, zabave, građevinskih mašina i opreme, reklamna industrija, medicinska industrija, industrija mašina i opreme, industrija poljoprivrednih mašina i industrija radnih mašina su samo neke od industrija na koje smo usmereni.

Green Background Brush

Sertifikati

Corner Image
Corner Image

Pozovite nas ili nam pošaljite poruku

Brand Logo
Adresa:Ramićka 32, 78000 Banja Luka
Republika Srpska, Bosna i Hercegovina
KontaktTelefon: +387 51 378 200Fax: +387 51 378 201 info@elas.ba sales@elas.ba
Sva prava zadržava ELAS © 2024Izjava o privatnosti